۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۵۷۲۲۴۴
ناطقان میان دستور مجلس مطرح کردند؛

انتقاد از عملکرد رییس بانک مرکزی| منافع شخصی را بر مصالح جامعه ترجیح ندهیم

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی معتقد است که دوران رییس بانک مرکزی به پایان رسیده است.
صحن مجلس

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رسا، امروز سه‌شنبه دوم مردادماه سال ۹۷ چهار نفر از وکلای ملت در صحن علنی پارلمان به ایراد نطق پرداختند.

مشروح سخنرانی ناطقان میان دستور امروز پارلمان به شرح ذیل است:


دوره آقای سیف تمام شده است

قاسم احمدی لاشکی در نطق خود در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک به مناسبت ولادت امام رضا(ع) و سالروز برگزاری اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت آیت‌الله طالقانی، گفت: از لطف همکاران بابت تصویب طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان با رای بالای 80 درصدی که موج شادمانی برای جوانان را به همراه داشت تقدیر نموده و از شورای نگهبان انتظار است طرح را در اولویت بررسی قرار دهد و دولت نیز به فوریت اجرایی نماید.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: افکار عمومی بر آن است که مجلس در جایگاه واقعی خویش قرار ندارد، تعامل قوا معطوف به لبخندهاست تا هم اندیشی، تحریم دستمایه سخنرانی‌ها شده تا تدبر و اندیشه، رویکرد جامعه به عدالت  طبقاتی است نه عمومی، کشاورزی در کوچه و پس کوچه واردات به فراموشی رفته و صنعت و تولید داخل به تعطیلی می‌رود و سرمایه داخیل به سمت فرار است.

وی افزود: برگترین چالش امروز کشور مسئله تبعیض است لذا بزرگان نظام باید اقدام جدی نمایند و از خویش شروع کنند تا سرمایه اجتماعی به مردم برگردد. امروز بازار سکه و ارز به شدت در هیجان است و فکر می کنید چه کسانی به این بازار تنش وارد می کنند؟ حجم نقدینگی هزار و 500 هزار میلیارد تومان در کجا جمع شده است؟ مگر اینکه در بانک‌ها جمع شده و بانک ها و موسسات با هجوم به بازار به دشمن خارجی کمک می‌کنند تا سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران از بین برود.

احمدی لاشکی یادآور شد: آقای دکتر روحانی تا کی می خواهید کشور را به گروگان دکتر سیف بگذارید؟ دوره آقای سیف تمام شده و در اثر سیاست‌های نامطلوب وی بسیاری از مردم به نظام اسلامی بدبین شدند. کی می خواهید تسویه حساب نهایی موسسات به سپرده گذاران را اعلام کنید؟ و در ارز و سکه ثبات ایجاد نمایید؟ دکتر روحانی چه زمانی بین ژنرال‌های اقتصادی خود هماهنگی ایجاد می‌کنید؟ متاسفانه ژنرال‌ها به چشم رقیب به یکدیگر می‌نگرند در صورتی که حل معضل اقتصادی شامل گرانی نیاز به هماهنگی بین دستگاه‌ها دارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: فساد پدیده تلخی است که می‌تواند نظام را دچار چالش کند و از درون تهی کند، مشکل امروز ما مدیریتی است، از این رو خواهشمندم حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی دادگاه را علنی و از بزرگترها شروع کنید. آب از بلندی قله به پایین می‌رسد و مردم را سیراب می‌کند.

احمدی لاشکی تاکید کرد: آیت‌الله آملی لاریجانی می‌دانیم در آمریکا و اسرائیل 2 اتاق فکر برای تشدید جنگ روانی و رسانه‌ای در فضای مجازی درست شده است تا انسجام ملی ما را مورد خدشه قرار دهد و فاصله بین مردم و نظام را دو چندان سازد. ما نباید با دست خود به این سیاست کمک کنیم و راه‌حل آن برخورد قاطع و علنی با اصحاب زر و زور و فساد است.

وی افزود: در فرایند توسعه ریل آموزش و پرورش، قطار توسعه دانشگاه و نخبگان موتور توسعه هستند. در ریل‌گذاری توسعه چه کردید؟ برای رکن اصلی سند تحول بنیادین معلم چه کردید؟ برای افزایش 20 درصدی حقوق معلمان چه نوشتیم و چه شد؟ آقای دکتر روحانی توسعه واقعی کشور در گرو تحقق نیاز معلمان است. در دولت به احترام وزیر معلمان، استاندار به احترام مدیر کل معلمان، فرماندار به احترام رئیس اداره معلمان بایستد و به احترام مقام شامخ علم و معلم ادب کند تا توسعه واقعی را شاهد باشیم.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: شورای سنجش و پذیرش دانشجو اخیرا تصمیمی برای کنکور 98 و تاثیر 30 درصدی به صورت قطعی گرفته است، این تصمیم منطقی و سنجیده نیست، بسترهای لازم برای عدالت آموزشی وجود ندارد؛ مافیای ترمیم معلم مشکل زا خواهد شد بنابراین در کمیسیون پیگیری خواهیم کرد تا در این تصمیم تجدیدنظر شود.


ترامپ  تاریخ  دفاع مقدس ایران را درک نکرده است

یحیی کمالی پور نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور ضمن گرامی داشت، ولادت  امام رضا(ع)،گفت: در این روزها که شاهد  رجزخوانی  بی‌محتوای عده ای در خارج ازمرزهای جغرافیایی کشورمان هستیم و اخیرا ترامپ کاسب کار و دلال راهبرد این کشتی شکسته را برعهده گرفته است از همین رو در جایگاه  ملت بزرگ ایران، پاسخ پریشان گونه و بی اساس و بی منطق رییس جمهور امریکا  را اعلام می داریم.

 نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تاریخ به یادگارمانده نیاکان ما نشان از جانفشانی‌هاو سلحشوری‌ها  برای حفظ اقتدار ملتی در طول تاریخ  دارد که در برابرهرگونه تهاجم و تعرض به سرزمین خویش از جان ومال خویش گذشته است و زندگی با حریت را بر خفت  وزندگی در زیر یوغ بیگانگان ترجیح داده است .

 وی ادامه داد: ملتی که در جهادی بزرگ در تاریخی نه چندان دور با تمسک  به عقاید ناب محمدی و با  اتکا به مکتب خون بارعاشورا، اتحاد استکبار جهانی  را  در دوران دفاع مقدس در  هم فروکشید و به شکستی خفت بار  برای آنان مبدل ساخت، ترامپ  این تاریخ را درک نکرده است و قادر به ثبت آن نیست.

 کمالی پورافزود:  ترامپ در ذهن پریشان و دیپلماسی قلدرمابانه خود هوای دیگری را در سر می پرواند و بدیهی است که به طریق اولی شناختی از تاریخ بلند وعزت مندانه مردم این سرزمین کهن نداشته است و از روی جهل وخود سری ملتی را  تهدید می‌کند.

 نماینده مردم جیرفت  در مجلس تصریح کرد: از  تریبون خانه ملت ضمن پشتیبانی از بیانات ریاست جمهوری در دفاع از شان ومنزلت ملت ایران اعلام می نمایم که ملت ایران که کما فی سابق در برابر هرگونه زیاده خواهی  استکبار جهانی خواهد ایستاد و از شکوه ایران اسلامی دفاع خواهد کرد.

 وی ادامه داد: ملتی  که یاد گرفته است در بحران ها در شرایط سخت  به مقتدایش حسین (ع) اقتدا کنند وهیهات من الذله را  که فریاد ملت ایران در  مقابل ترامپ است را  سر بدهند واز همین رو ملت ایران راهش را انتخاب کرده است و از این مسیر ذره ای  کوتاه  نمی آید.

 نماینده  مردم جیرفت  در مجلس افزود: ضمن تشکر از وزیر ورزش و جوانان جهت حضور در جنوب استان کرمان از ایشان می خواهم مصوبات  سفرش را به  رسانه‌ها اعلام کند تا کی سفرش را سیاسی و تشریفاتی جلوه ندهد و از رییس سازمان بهزیستی کشور تشکر می‌کنم  که با حضورش و اقدامات  جهادی رفع مشکلات را در دستور کار قراردادند.

 وی ادامه  داد:  از وزیر کشاورزی می خواهم  نسبت به پرداخت پول گندم کاران اقدام کنند واعتبار ویژه را در فصل کاشت برای کشاورزان عزیز در  نظر  بگیرند و به وزیر نیرو تذکرمی دهم  که در فصل گرمایی  55 درجه  جنوب استان کرمان قطعی برق  در این مناطق راممنوع نمایند زیرا این کار با عقل سلیم همخوانی ندارد که مردمی را  در گرمای 55 درجه  شکنجه بدهیم.

 کمالی پور افزود: خشکسالی‌ها امان  از مردم  در جنوب استان  کرمان بریده  است وبرای آبرسانی به مردم روستاها  و احیای  قنوات و چاه ها چاره ای  بیندیشد و از وزیر کشور می خواهم  بیش از این در انتخاب استاندار کرمان تعلل نکند  واین به نفع مردم استان وکشور نیست.

 نماینده  مردم جیرفت در مجلس تصریح کرد: بانک‌ها متاسفانه مصوبات دولت  را اجرایی نمی‌کنند و خود را تافته جدا بافته دولت می‌داند واز رییس جمهور می خواهم که بانک ها را مکلف به اجرای مصوبات دولت بکند.

 عضو هیئت رییسه کمیسیون حقوقی و قضایی  مجلس بابیان اینکه ترامپ  تاریخ  دفاع مقدس ما  را درک نکرده است یادآورشد:به وزیر نیرو تذکرمی دهم در فصل گرمایی 55 درجه در جنوب استان کرمان قطعی برق را در این  مناطق ممنوع  کند.


منافع فردی و گروهی را بر خرد جمعی ترجیح ندهیم

قاسم میرزایی‌نیکو نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: خانه ات کجاست خدا؟ دست گشاده ات کو؟ کجاست آن امید که به ما قول دادی به مردمان شریفمان که آن را تدبیر کنید؟ ما چرا بداخلاق شده ایم؟

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش ادامه داد: دماوند و فیروزکوه از توابع در چند کیلومتری پایتخت قرار دارد، اما از کمترین خدمات محروم است که روز یکشنبه هم بدان پرداختم، در نطق چند دقیقه ای چه باید گفت از این همه هزار داستان هزار دستان؟ مفصل آن در مطبوعات.

وی افزود: در 1400 سال پیش در سرزمین جاهلیت مردی آرام که مهربانترین جهان بود با تمدن ها گفتگو کرد، سرآغاز کلامش این بود من برای تمام کردن اخلاق برانگیخته شده ام و به مردم یاد داد اصول اصلاحات اخلاق است، مردم سرجایشان هستند در سرما و گرما با موشک و بی برق از شمال تا جنوب نه شرقی و نه غربی هستند، آنها به جمهوریت و اسلامیت آری گفتند از انقلاب تا جنگ در سازندگی و اصلاحات با بگم بگم بی برجام جایی نرفتند.

میرزایی نیکو تصریح کرد: امروز دنیا در آستانه فروپاشی دینی است به صلیب کشیدن مسیحیت با فاجعه ترامپیست در لباس یک قمارباز عهدشکن، فرعونیت یهودیت صهیونیسم تروریسم نتانیاهو، مرآتو در میانمار چهره تازه قرون وسطایی بودیسم یا وهابیت اسلام وحشیانه داعش همه ادیان را در قربانگاه سر بریدند، اما ایران می تواند پرچمدار حق در بادیه آن گلادیاتورها باشد که اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید، عدالت امام علی(ع) ترجمان شیعه است، ما منتظر امامی هستیم که گفتمانش صلح و امنیت است.

وی بیان کرد: سال 2001 رئیس جمهور وقت با ارائه طرحی به نام گفتگوی تمدن ها سالگرد جهان را به نام ایران رقم زد، آمریکای جهانخوار شیطان بزرگ وقتی هیچ غلطی نمی تواند بکند که در داخل خوب عمل کرده و همت کنیم، حصر اصلاح طلبان، نظارت استصوابی، صدا و سیمای تک بُعدی، تک نشانی کردن دانشجو در مرکز نماز تفکر نسل نو، شطرنجی کردن محصلان و نخبگانی همچون سید محمد خاتمی که در بدنه نظام بوده است، برخورد گزینشی با اقلیت ها، فساد فراگیر و سیستماتیک عملا مثل بیماری لاعلاج مصری شده است و البته قصه حصر نافرجام زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و حجت الاسلام کروبی اما چه باید کرد؟

میرزایی‌نیکو اظهار کرد: بنده در شعارهای انتخاباتی هم  گفته ام بنده از آینده خبر نمی دهم، وعده نمی دهم، دکانی هم به جز سینه زدن زیر پرچم سید سالار اصلاحات اباعبدالله الحسین(ع) بلد نیستم، اما از نبایدها گفتم، ما به این مردم نباید دروغ بگوییم، منافع فردی و گروهی را بر خرد جمعی ترجیح ندهیم، به اموال مردم دست درازی نکنیم و باور کنیم که مردم می فهمند و دانستن حق مسلم آنها است.

وی افزود: در بیان راهکار عملی برای برون رفت از مشکلات  تنقیح قانون در سیاست داخلی و پایان چند صدایی در سیاست خارجی، حذف دولت موازی غیر پاسخگو با نقش پررنگ بعضی از نهادها که اختیار بی پایان برای خود قائل هستند و همه جا نظارت استصوابی دارد و انسجام در ساختار مدیریت کشور را تحت سیطره دوگانگی تخریب نموده است، در شرایط فعلی تنها راه مدیریت مدیران کارآمد و اولویت اداره کشور است، منشا بسیاری از جلوگیری از مفاسد، تبعیض، جلوگیری یا کم اثر کردن رای مردم است.

میرزایی‌نیکو خاطرنشان کرد: جامعه ایران با سلایق گوناگون در سطوح مختلف می باشد، بی‌اعتنایی به این تنوع و تکثر و نادیده گرفتن تسامح و تساهل بلکه تعمد در انکار آن از جمله مهم ترین عوامل خشم و نارضایتی مردم است، شورای نگهبان ضامن و پاسدار حقوق ملت است، لیکن نتیجه محدودیت فضای تنفس سیاسی و محروم کردن استفاده از ظرفیت شهروندان با کفایت و ملی ولو مخالف و معاند و کاهش اعتماد بوده است.

وی عنوان کرد: بازسازی نظام قضایی، زدودن لایه های فساد، قانون گریزی و قانون ستیزی، سیاست زدگی و شفافیت در اطلاع‌رسانی بجای تشکیل ستادهای عریض و طویل وامانده، تغییر در ساختار اقتصاد ملی، توقف دخالت بیجا و حذف بنگاه های حاکمیتی تجدید قوا است که نظارت از طریق مطبوعات مستقل آزاد، پارلمان قدرتمند برآمده از حق احزاب و نهادهای مدنی با گسترش تبعیض و فساد رابطه معکوس دارد.

میرزایی‌نیکو افزود: پایان تحقیر جامعه با مداخلات ناروا در حریم خصوصی آنها، برداشت های خاص از دین و قانون اساسی و فلسفه آن دستاویز عده ای شده است که حریم خصوصی را به بهانه های مختلف و توهمی بشکنند و نهایت کرامت و برابر شمردن همه شهروندان ایرانی با هر عقیده، مرام و سبک زندگی مستلزم تغییر نگرش جدی در زندگی خصوصی است و مبنا باید نظم و عفت عمومی پذیرفته شده در عرف و فراتر از آن با خود مردم است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآورشد: کم هزینه ترین راه اصلاح اصلاحاتی درون زا و متکی بر پتانسیل ها و خلاقیت های ملت است و لازمه آن تمکین به قانون و گفتگوی ملی و مراجعه به آرای مردم است، دفاع از حق انتقاد، اعتراض شایسته و احترام به انسانیت گام های شاخص به سوی فردای بهتر است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: چهل سال گذشت نان نخوردن بلدی نمی خواهد، اما ما بلد نیستیم نیندیشیم، پابلو نرودا، به آرامی آغاز به مردن می کنی اگر سفر نکنی و کتابی نخوانی، زمانی که خودباوری را در خودت بکشی، وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند، امروز زندگی را آغاز کن، مخاطره کن، کاری کن که نگذاری به آرامی بمیری.


نگذاریم مشکلات دهه شصتی ها تا پیری ادامه یابد
 

متن کامل نطق  انارکی محمدی نماینده رفسنجان و انار در مجلس به این شرح است:

باسلام خدمت مردمان پرتلاش و صبور ایران اسلامی به ویژه دیار کریمان شهرستان‌های رفسنجان و انار و خانواده ایثارگران و همکاران محترم و آرزوی توفیق در جهت حرکت در مسیر عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی. انشاءالله در جهت صیانت از خون شهدا با وفاق ملی گام برداریم.دهه کرامت را به همه عاشقان اهل بیت سلام الله علیها تبریک عرض می‌نمایم. شهادت جمعی از مرزداران عزیز را تسلیت می‌گویم.

باید متحول شد باید به خود بیاییم. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و اوضاع سیاسی منطقه و جهان، دیگر مثل دیروز نماینده مجلس بودن، مثل دیروز به قضا پرداختن، مثل دیروز دولتمرد بودن جواب نمی‌دهد. باید از گروه‌بندی‌ها و جناح‌بندی‌ها گذشت باید در مقابل فساد، رانت و سوداگری بی‌ملاحظه بود. فقط باید ملاحظه مردم را کرد و بس.

باید کارشناسی‌تر و جهادی‌تر عمل کرد. ابر چالش‌های امروز ما همان مشکلات دیروز بودند مشکلات دیروز را نتوانیم حل کنیم، امروز ابر چالش شده‌اند اگر همان دیروزی باشیم که هیچ امیدی به کنترل ابر چالش ها نیست. باید پاسخگو بود و جسور. با تصمیمات یک شبه نمی‌توان مشکلات چند ساله را مدیریت کرد. دیگر نه فرصت آزمایش و خطا داریم و نه تاب و تحملش را.  کشوری که وضعیت تحریم را تجربه کرده است مدبرانه‌تر از این باید مدیریت شود. تک نرخی شدن ارز و استفاده هزاران شرکت از ارز دولتی و فروش کالاها به نرخ بازار آزاد، اتفاقی بود حیرت انگیز، که باید دقیقاً بررسی شود. بقول رئیس جمهور محترم باید از مشاوران و کارشناسان جدید استفاده شود. باید تیم اقتصادی دولت را ترمیم کرد.

ما که در مجلس درگیریم و فقط دنبال نوشتن قانونیم بیش از 10 هزار قانون در طول سالیان گذشته تدوین شده است‌، آیا کافی نیست؟جالب اینکه باز یا خلاء قانونی داریم، یا تعدد قانون یا تناقض قوانین باهم اما از اجرای مناسب خبری نیست. وظیفه نطارتی کم‌رنگ‌تر شده است.

ابر چالش نظام بانکی، انقلاب در نظام بانکی را لازم دارد. موضوع آب برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت می‌خواهد. مسئولان بدانند مشکل کم آبی در  کشور جدی است، باید برای تأمین آب مورد نیاز فکری کرد. حفظ و مدیریت منابع آب موجود، تأمین آب از دریا و ورود آب مجازی به کشور و تقویت کشت‌های جایگیزین راه‌هایی است که باید با جدیت دنبال نمود. صندوق‌های بازنشستگی نیاز به نگاه جدید و مدیریت مناسب دارند. معضل بیکاری، تولید داخل را فریاد می‌زند.

بخش اعظم  مشکلات ارزی و اقتصادی به عدم حمایت از تولید کالای ایرانی است واحدهای تولیدی به قدری ضعیف و نحیف گشته‌اند که نای نفس کشیدن ندارند چه برسد به فریاد. یک واحد تولیدی بیش از 20 درصد، سود تسهیلات می‌دهد 5 تا 10 درصد پول به دلالان می‌پردازد و بسیاری از پرداخت‌های دیگر را انجام می‌دهد و در نهایت در بازار ارز با قاچاق رسمی و غیر رسمی و رقبای خارجی سینه به سینه می‌شود.

مگر می‌شود با این همه تنگنا و هزینه تولید کرد؟ مگر می‌شود شاهد این همه بی‌عدالتی به واحدهای تولیدی بود و سکوت کرد.تکمیل و بهره برداری هرچه سریع‌تر از سامانه جامع تجارت، مجوزات، حمل و نقل گمرک و سایر سامانه‌ها به همراه نظارت کامل و مستمر می‌تواند بخشی از مشکلات را مرتفع سازد.

باید همگان بابت تصمیمات و اقدامات خود حتی پس از سال‌ها پاسخ‌گو باشند. تعارف را باید کنار گذاشت مدیران نالایق باید جای خود را به تفکر جدید، خلاق، پویا و با انگیزه بدهند، جز این خیانت به کشور است.

همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند:دوران بزن دررو تمام شده است. این را، هم اسرائیل و آمریکا بدانند و هم مسئولان و مدیران فاسد، سوداگران، رانت‌خوران و هم کاسبان تحریم.

چراکه همه آنان به نظام و مردم ضربه می‌زنند و باید به شدت با آنان برخورد کرد.قوه قضائیه بی تردید و جدی‌تر از گذشته بافساد، سوداگری و قاچاق برخورد کرده و نقش خود را ایفا نماید البته هر مشکلی بافشار اقتصادی ابتدا باید با تدابیر اقتصادی مدیریت شود تا از ایجاد فضای رانت و سوء استفاده جلوگیری شود

صداوسیما و رسانه‌های مختلف باید فارغ از جناح‌بندی‌ها، ضمن پوشش تمام مطالبات مردمی در تدوین راهکارهای کارشناسی همراهی نمایند.

نیاز است به معیشت و دغدغه‌های کارگران، کارمندان، معلمان، کشاورزان، اصناف و بازاریان، بازنشستگان و بانوان توجه ویژه‌ای شود، تا امید دوباره به جامعه بازگردد.دهه ی شصتی ها به مرز میانسالی رسیده‌اند اما همچنان با مشکلات درگیر هستند.روزی مشکلاتشان ظرفیت کم پذیرش دانشگاه و مسایل تغذیه ای دوران کودکی بود،اما امروز مشکل بیکاری و گرانی مسکن دارند و با وجود سن بالا بسیاری هنوز ازدواج نکرده اند نگذاریم آنها پیر شوند و همچنان درگیر بیکاری و اجاره نشین با نرخ بالا باشند.

بر خود وظیفه می‌دانم تقدیر و تشکر کنم از اهالی خونگرم و پرتلاش فرهیخته شهرستانهای رفسنجان و انار و بخش‌های حومه شرقی و حومه غربی کشکوئیه و شریف‌آباد، امین‌شهر و منطقه بیاض و لطف‌آباد، بخش نوقات، صفائیه و بهرمان زادگاه حضرت آیت‌اله هاشمی رفسنجانی بعنوان یکی از ارکان نظام و مرد بحران‌ها.

لازم است از اتحاد، همدلی و همسویی ائمه جمعه، مسئولان و شوراهای اسلامی شهر و روستا تشکر و قدردانی کنم.شهرستان‌های رفسنجان و انار با 90 هزار هکتار باغات پسته، بزرگترین جنگل مصنوعی را داراست.ارز حاصل از پسته بخش مهمی از درآمدهای صادراتی در حوزه کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

با عنایت به تک محصولی بودن اقتصاد منطقه و خسارت ۹۰ درصد به محصولات امسال و پیگیری‌های انجام شده جهت پرداخت خسارت و امهال وام‌ها به مدت دوسال ضمن تشکر از هیأت محترم وزیران و جناب دکتر نوبخت تقاضا دارد تاریخ امهال وام‌ها از تیرماه ۹۷ به پایان اسفند ۹۷ اصلاح گردد تا کشاورزان عزیز بتوانند از این بحران عبور نمایند و همچنین بیمه پایه کشاورزی هرچه سریع‌تر پرداخت گردد.

امیدوارم در نیمه دوم سال 97 کارخانه اسید مس سرچشمه رفسنجان راه‌اندازی شود، تا مردم کمی از آلایندگی‌های کارخانجات مس آسایش یابند.اگر از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود منطقه استفاده شود، بسیاری از سرمایه‌های مادی و فکری ایرانیان مقیم خارج از کشور می‌توانند در چنین شرایطی به کمک همشهریان خود بشتابند و ضمن استفاده از ظرفیت‌ها و تخصص‌های خود در زادگاهشان منشاء ترقی و پیشرفت شوند.

ما مردمی نجیب و همراه داریم. ایرانی‌ها یکی از مهربان‌ترین و بزرگوارترین و همدل‌ترین مردمان دنیا هستند و باید از چنین ظرفیتی برای ایرانی سربلند استفاده کرد.در شرایط کنونی منطقه و جهان، اتحاد و وفاق حول محور رهبری ضرورتی انکارناپذیر است، هم‌افزایی، بین احزاب، گروه‌ها و جناح‌ها لازمه عبور از تندبادهای خودساخته و دشمن ساخته است./۸۵۶/پ۲۰۱/ق

ارسال نظرات